VR (Borrel) Friday

VR FRIDAY

VR FRIDAY - CHILLEN UIT JE WERK

Wanneer?

Aankomende vrijdag middag. Je bent welkom vanaf 16:00 en je mag blijven tot zo lang je wilt (22:00). Onder het genot van een drankje en een hapje kun genieten van de nieuwste VR content in onze VR Room.

Wat krijg je?

Bij de entree van € 19,95 zitten 2 consumpties en onbeperkt VirtualReality (voor de rest van de avond). Ook staan er lekkere hapjes klaar.

Voor wie?

Neem gezellig je collega’s mee om nog even de week door te spreken, of om alle agressie van je af te spelen. Geen collega’s van elkaar? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Belangrijk om te weten

Het aantal vrije plaatsen is beperkt. Wil je zeker van een plek zijn, neem dan even van te voren contact met ons op(0512 – 751264) dan kom je op de gastenlijst te staan.

VR mee doe dagen

WAT IS VIRTUAL REALITY?

Virtual Reality is een niet van echt te onderscheiden wereld! Ons doel is om jouw het idee te geven dat je voor even op een andere planeet bent. Door in te spelen op het geen wat je ogen zien(VR Bril), je oren horen en je handen voelen(feedback control) kun je een wereld creëren die als echt aanvoelt.

Als je naar een 3D bioscoopfilm gaat dan mis je toch een beetje het ‘ik ben erbij’ gevoel. Dat komt omdat je naar een plat 2D scherm aan het kijken bent. Jouw bewegingen hebben geen invloed op het weergegeven beeld. In virtual reality draait het beeld mee met de bewegingen die jij maakt!

De mensen die bij ons voor het eerst komen, hebben geen idee wat ze staat te wachten. Zodra de ervaring voorbij is willen iederen graag nog een keer!

WAT KUN ZOAL DOEN BIJ DE VRLOODS?

Gamen, ontspannen, angstig schikken, gezellig doen, maar vooral genieten!

Virtual Reality is het uitstapje van 2018 en we hebben je dan ook veel te bieden.

Bij aankomst krijg je van ons een VR menu kaart. Hierin staat al onze Virtuele ervaringen. Vind je het lastig om te kiezen, geen nood! Hiervoor hebben we onze ‘kant en klare’ menu’s ontwikkelt. Dit zijn pakketten waar de meest leuke VR ervaringen in verwerkt zijn. Onze VR Expert zal je begeleiden tijdens je boeking en zal je alles vertellen wat je moet weten.

Wij adviseren je om 60 minuten te boeken(op basis van 4 personen). Dit is een perfecte tijd een complete VR ervaring te krijgen.

Heb je vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag verder: 0512 – 751264