Holopoint

DE VR ERVARING

Dit spel is erg verslavend en laat je het besef van de realiteit snel verliezen. Alhoewel de Graphics niet van het niveau zijn om over na huis te schrijven, is dat wellicht ook het kracht van dit VR spel.

Nadat je de headset hebt vastgezet en de controllers zijn vastgebonden aan je handen(voor dit spel wel aan te raden) stap je in een japanse DoJo. Aan je rechterkant verschijnt een boog die je kunt oppakken met je voorkeurshand. Eenmaal een hand gekozen dien je met je andere hand op zoek te gaan naar pijlen om af te schieten. Je hoeft niet ver te zoeken… Achter op je rug zit een quiver met daarin de benodigde pijlen. Door je hand achter je rug te houden heb je gelijk een pijl vast die je kunt afschieten.

Eenmaal bewapend dien je de blauwe blokjes in de DoJo neer te schieten. Deze blokjes zitten overal verspreid om te heen. Je dient dus goed om je heen te kijken! Als je een blokje hebt neer geschoten komt het blokje op je af… Bukken! Hier komt je behendigheid bij kijken. Raak niet teveel blokjes aan want dan ben je af en moet je weer opnieuw beginnen.

Veel geluk en zweet toegewenst!

Geschikt voor iedereen: Geschikt voor jong en oud, het spel is wel actief en een goede fysieke gesteldheid is een vereiste.

VIRTUAL REALITY NIVEAU

Beginner

TIJDSDUUR

Zowel korte als lange sessies mogelijk